3000TL ve üzeri tüm Alışverişlerinizde Kargo Bedava!

Bu kategoride ürün bulunamadı.

Sabunlarımız Nermin Hanım Zeytinliği doğal zeytinyağlarımız kullanılarak geleneksel yöntemlerle üretilmştir. Kokusu dısında herhangi bir katkı maddesi kullanılmamıştır. Günlük el yıkamalarınızda, banyo ve saç temizliğinizde kullanabilirsiniz.

Zeytinyağı Sabunu

Nemlendirme ve temizleme özelliklerinden dolayı doğal zeytinyağı sabunu oldukça tercih edilen bir üründür. Zeytinyağının içinde bolca bulunan E vitamini ile cildi besleme özelliğinden dolayı bu sabunlar oldukça kıymetlidir. Zeytinyağı sabunu ciltte kolay köpürür, cilde yumuşaklık ve canlılık kazandırır. Her cilt tipinde kullanılabilir. Aynı zamanda ciltteki sedef, egzama ve deri hastalıklarına da iyi gelebilir. İşlem görmemiş saçlarda uygulandığı zaman saçlarda kepeklenmeyi önler, saçların gürleşmesini sağlar, saç derisi hücrelerini besler ve sağlıklı, yumuşak saçlara sahip olursunuz. Zeytinyağı sabunlarını temizlik amaçlı yüz, el, vücut, işlem görmemiş saç ve çamaşırlarda kullanabilirsiniz. Aynı zamanda bebekler için de uygundur. Aynı şekilde zeytinyağı içerikli kişisel bakım ürünleri de üretilmekte. Doğal yöntemlerle üretilen sıvı sabun Nermin Hanım kalitesiyle el hijyeninde kullanılabilir. 

Keçi Sütü Sıvı Sabun ve Keçi Sütlü Duş Jeli 

Doğanın iyileştirici etkisi keçi sütü ve zeytinyağı cilt temizliği için bir araya getirildi. Sabun, derinin pH dengesini sağlayarak, çatlama gibi problemleri engellemektedir. Keçi sütlü duş jeli temizlik, rahatlık ve hoş kokusu sayesinde bulundurmak isteyeceğiniz bir ürün olacak.

Ücretsiz Kargo

Hızlı Gönderim

14:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Güvenli Ödeme

256BIT SSL, 3D Ödeme