3000TL ve üzeri tüm Alışverişlerinizde Kargo Bedava!

Bu kategoride ürün bulunamadı.

Ev Yapımı Doğal Salça

Nermin Hanım Zeytinliği'nden katkısız doğal salça ve baharatlar hep taze kalır. Besin değeri yüksek, bol miktarda likopen içeren salçalarımız steril koşullarda üretilir. İçinde tuz hariç koruyucu hiç bir madde içermez. Koruyucu içermediğinden paketi ya da kavanozu açıp ilk kullanımdan sonra bir yemek kaşığı doğal zeytinyağı eklenerek kullanım süresi uzatılabilir.

Kaliteli bir salça, çorbalara veya yemeklere pişirme esnasında ya da sonrasında sos gibi kullanılabilir. Biber ve domates salçasını çorbalarda, kırmızı ve beyaz et yemeklerinde, makarnalarda, sebze yemeklerinde tat katmak için tercih etmek yemeklerinizin zenginliğini artıracaktır. Çeşitli baharatlar, sarımsak ve yağla hazırlanan salçalı soslar kış aylarına farklı lezzet katabilirsiniz. Tadı damağınızda kalacak yemekler için doğal salçaları Nermin Hanım Zeytinliği'nden deneyin..

Doğal Fermente Turşu

Turşu, vücut direncinizi artırarak özellikle kış aylarında sizi soğuktan korur, antioksidan etkisiyle bağışıklığınızı güçlendirir. Türk mutfağının önemli bir parçasıdır. Bu sebeple, mutfağımızdan siz değerli müşterilerimiz için lezzetli turşu çeşitleri çıkarıyoruz. Serin kuru ve ışıksız ortamda ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz.

Turşu bağışıklık sistemini koruyup güçlendirir. İçerdiği koruyucu probiyotik bakteriler hem de turşuyu oluşturan sebze ve meyvelerin kendi özellikleri ile sağlığımıza katkı sağlar. Fermente bir yiyecek olduğu için bakteri açısından zengindir. Bu bakteriler bağırsak florasının zenginleşmesini sağlar ve bağışıklık sistemimizi kuvvetlendirir. Bilinçli miktarda  tüketildiğinde sağlığımız için faydalıdır.

Ücretsiz Kargo

Hızlı Gönderim

14:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Güvenli Ödeme

256BIT SSL, 3D Ödeme