3000TL ve üzeri tüm Alışverişlerinizde Kargo Bedava!

Bu kategoride ürün bulunamadı.

Nermin Hanım Zeytinliği’nden ailenize, arkadaşlarınıza, iş ortaklarınıza ve çalışanlarınıza birbirinden lezzetli, doğal ve özel tadlardan oluşan hediyeler sizi bekliyor.

Dünya’nın en taze zeytinyağları arasında bulunan Nermin Hanım Zeytinyağları’nın bir şişesinde değil, her şişesinde ödüllü zeytinyağı var. 

Siz de bu özel ve değerli lezzetlerden oluşan hediye setlerinden sipariş vermek, ya da kendi setinizi oluşturmak isterseniz bizleri her zaman 0 542 392 14 96 nolu telefondan arayabilirsiniz. Hediye edeceğiniz gruplara özel lezzetleri birlikte seçebilir, size özel lezzet paketleri oluşturabiliriz.

Kurumsal hediyelerimizi, kuruluş yıldönümleri, yılbaşı hediyeleri gibi farklı dönemlerde hediyelik olarak sunulabileceğiniz bu özel lezzet setlerini mutlaka inceleyin.

Kurumsal Hediye Nermin Hanım Zeytinyağları

Nermin Hanım Zeytinliği’nden ailenize, arkadaşlarınıza, iş ortaklarınıza ve çalışanlarınıza birbirinden lezzetli, doğal ve özel tadlardan oluşan sağlık dolu hediyeler sizi bekliyor.

Dünya’nın en taze zeytinyağları arasında bulunan Nermin Hanım Zeytinyağları’nın bir şişesinde değil, her şişesinde ödüllü zeytinyağı var. 

Siz de bu özel ve değerli lezzetlerden oluşan hediye setlerinden sipariş vermek, ya da kendi setinizi oluşturmak isterseniz bizleri her zaman arayabilirsiniz. Hediye edeceğiniz gruplara özel lezzetleri birlikte seçebilir, size özel lezzet paketleri oluşturabiliriz.

Kurumsal hediyelerimizi, kuruluş yıldönümleri, yılbaşı hediyeleri gibi farklı dönemlerde hediyelik olarak sunulabileceğiniz bu özel lezzet setlerini mutlaka inceleyin.

En Önemli Değer Sağlıklı Beslenmedir.

Sağlıklı beslenmek, hayatımızın en önemli değerlerinden hatta en önemlisidir. Sağlıklı ürünler tüketmek de bu değerin bir parçası olarak görülür. Değerli çalışanlarınıza armağan edeceğiniz, sağlıklı ürünlerden biri olan zeytinyağının sağlığa faydası, yıllardır dile getirilir. Sevdiklerinize, çalışanlarınıza  hediye edeceğiniz Nermin Hanım Zeytinliği ürünleri, sağlıklı ve mutlu edecek  bir tercih olacaktır:)

Zeytinyağı, yüksek tansiyonu düşürür, kalbi, damarları korur, kolesterolü dengeler, kansere karşı kalkan olur, bağışıklığı kuvvetlendirir, strese iyi gelir. Ailenize, arakadaşlarınıza,iş ortaklarınıza ve çalışanlarınıza   sağlıklı beslenmenin anahtarını, en iyi, en taze  zeytinyağı ile hediye edebilirsiniz. En doğal haliyle ürettiğimiz zeytinyağlarımız, besin değerleri yüksek, kaliteli ve güvenilir ürünlerdir. Her aşamasında kaliteden ödün vermediğimiz , pestisit içermeyen, hijyenik koşullarda kendi tesisimizde ürettiğimiz ürünlerimiz, sevdiklerinize, değer verdklerinize kendini iyi hissettirecek hediyelerdir. En kaliteli, en taze ,zeytinyağı en uygun fiyatlarla sizlerin yanı başında.

Çalışanlara En Sağlıklı Kurumsal Hediye 

Estetik görünümlü paketlerde, doğanın mucizesi zeytinyağlarını çalışanlarınız için hazırladık. Soğuk sıkım yöntemi kullanılarak üretilen zeytinyağlarını en doğal hâliyle sunuyoruz. Asit değerleri %0,2 oranında olan Erken hasat döneminde sıkılan ilk hasat Nermin Hanım zeytinyağları, en sağlıklı kurumsal hediye niteliğindedir. Çalışanlarınıza sağlıklı ve doğal bir motivasyon sağlamanın en kaliteli yollarından biri zeytinyağı hediyesidir. 

Firmalar, özgün hediyeler ile çalışanlarına özel hissettirmek ister. Çalışanlarınıza özgün ve özel hediyelerin en sağlıklı ve en doğal olanı zeytinyağıdır. Sağlığa faydasıyla, lezzetiyle çalışanlarınıza oldukça özel hissettirecek en sağlıklı kurumsal hediyenin hakiki zeytinyağı olduğunu belirtmeliyiz. Siparişleriniz güvenle kargo edilir ve kargo takibini yaparak hediyelerinizi rahatlıkla teslim alırsınız.

Ücretsiz Kargo

Hızlı Gönderim

14:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Güvenli Ödeme

256BIT SSL, 3D Ödeme