Türkçe İngilizce

İşlem Rehberi


ÜYELİK

İnternet sitemizden alışveriş yapabilmek için üye olma zorunluluğu yoktur. Üye olarak veya üye olmadan alışveriş yapma tercihi müşterilerimize aittir. Üye olmadan yapılan alışverişlerde girilen bilgiler ile sistemimizde üyelik kaydı oluşturulmaz. Üye olarak veya olmadan yapılan alışverişlerde sizden istenen bilgileri girdiğiniz formun alt kısmında Gizlilik Sözleşmesini onaylamanız ve girilen bilgiler doğrultusunda müşteri profillerine yönelik dönemsel kampanya çalışmaları, ürün tanıtımları ve özel promosyon faaliyetlerini duyurmak üzere SMS ve e-posta ile iletiler gönderilmesini onaylayıp onaylamadığınız sorulur. Burada Gizlilik sözleşmesini onaylamanız zorunlu ancak SMS ve e-posta gönderileri için istenen izin alanlarını doldurmanız zorunlu değildir.

 

ÜRÜN SEÇME

www.nerminhanim.com/ovilo.com.tr’de istediğiniz ürüne ulaşmak için, anahtar kelimeleri yazarak arama yapabilir veya ana kategoriden ilgili alt kategoriye doğru ilerleyerek ürün seçeneklerine göz atabilirsiniz. Ürün sayfasında ürün seçimi yaptıktan sonra, "SEPETE EKLE" butonuna basıp seçtiğiniz ürünü, alışveriş sepetinize ekleyebilirsiniz. Daha Sonra “SEPETİM” bölümüne tıklayarak sepetinizi görebilirsiniz. Dilerseniz sepetinizdeki ürünleri silebilir ya da değiştirebilirsiniz. Sepetinizde tüm ürünlerin KDV dahil fiyatlarını görebilirsiniz.

 

TESLİMAT

Siparişinizin adresinize teslim edilmesini istiyorsanız, adres bilgilerinizi girerek kayıt oluşturup kaydetmelisiniz. Teslimat veya fatura adresi olarak daha önce kaydettiğiniz bir adresinizi seçebilir ya da yeni bir adres oluşturabilirsiniz. Faturanızdaki adresin teslimat adresinden farklı olmasını istiyorsanız, "Fatura sipariş ile birlikte gönderilsin." işareti kaldırarak açılan forma fatura adresini giriniz. Siparişinizin faturasının doğru düzenlenebilmesi ve teslimatta problem yaşanmaması için fatura bilgilerinizin ve teslimat bilgilerinizin eksiksiz ve doğru olduğundan emin olunuz.

 

ÖDEME

"Ödeme Şekli" sayfasında ürünün KDV hariç fiyatı, KDV tutarı, Kargo tutarı ve toplam tutarı bilgilerini görebilirsiniz. Ayrıca siparişinizdeki tüm ürünleri, fatura ve teslimat adreslerini gözden geçirebilir, gerek duyuyorsanız önceki adımlara dönerek değişiklik yapabilir ya da satın almadan vazgeçebilirsiniz. Ödemenizi bu sayfada bulunan ödeme seçeneklerinden size uygun olan ödeme seçeneğini seçerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi kredi kartı ile internetten, kredi kartı ile kapıdan, kapıda nakit, banka havalesi ve BKM Express ödeme seçeneklerinden ile yapabilirsiniz. Ödeme yapmak istediğiniz yöntemi seçtikten ve Ön bilgilendirme Formu, Gizlilik Sözleşmesi ve Mesafeli Satış Sözleşmesini onayladıktan sonra “Siparişi Onaylayın” butonuna tıklayarak siparişi işlemini tamamlayabilirsiniz. Ödeme başarılı olduğunda siparişiniz oluşur ve tarafınıza sipariş numaranız e-posta ile gönderilir.  

 

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ’NE ERİŞİM

Satın aldığınız ürünlere ilişkin olarak www.nerminhanim.com/ovilo.com.tr ile aranızda online olarak akdedilen Mesafeli Satış Sözleşmesi, sipariş onay e-postasıyla birlikte size iletilir. Bu sözleşme ayrıca www.nerminhanim.com/ovilo.com.tr kayıtlarında 3 (üç) yıl süreyle saklanır.

 

GİZLİLİK KURALLARI

www.nerminhanim.com/ovilo.com.tr üzerindeki ziyaretleriniz, üyeliğiniz ya da oluşturduğunuz siparişler sebebiyle kişisel verilerinizin hangi amaçla işleneceği, işlenen kişisel verilerinizin kimlere ve hangi amaçla aktarılabileceği, kişisel verilerinizin toplanmasının yöntemi ve hukuki sebebi ile 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. maddesinde sayılan diğer haklarınızla ilgili olarak detaylı bilgi almak üzere Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Kuralları’nı inceleyebilirsiniz.

 

Ödeme işlemleri sırasında tarafınızca ilgili alanlara girilen kredi kartı bilgileriniz gibi hassas kişisel verileriniz güvenli işlem yapan SSL sertifikasına sahip sunucumuz tarafından ilgili bankanın ya da ilgili ödeme aracı kuruluşun ilgili birimine otomatik olarak aktarılır ve bunun dışında herhangi bir çalışanımız veya üçüncü taraf ile kesinlikle paylaşılmaz, bu bilgiler depolanmaz ve tarafımızca görüntülenemez.

 

 

 

Bizi takip edin, fırsatları kaçırmayın

Nermin Hanım © 2021 | Bu site RGS Yazılım® E-ticaret Yazılımı ile hazırlanmıştır